tiistai 13. maaliskuuta 2012

OP-koulu valmistuiSe oli taas siinä!! ...ja yksi pesue opetuslapseuskoululaisia on taas saatettu matkaan kohti seuraavia haasteita! Haasteitakin siinä on monenlaisia, nimittäin kotiinpaluu, eli "re-entry" näin intensiiviseltä kurssilta, jossa asutaan yhteisöllisesti ulkomailla ja ohjelma on tiivis, on aina oma prosessinsa. Tästä aiheesta on yleensä opetuslapseuskoulun viimeisellä viikolla opetusta, kuten tänäkin vuonna. Opettajana oli tällä kertaa Clarita Filippiineiltä.


"Tämä koulu aktioineen on ollut tosi kasvattava. Jokainen on oppinut paljon uusia asioita itsestään, Jumalasta ja Jumalan rakkaudesta. Näitä asioita ei voi oppia vain kirjasta vaan elämällä ja kohtaamalla haasteita yhdessä toisten kanssa Jumalan hienosti valmistamissa askelissa. Olemme nyt väsyneitä, mutta onnellisia!"
 - TarjaJos Argentiinassa ja Eestissä oli seikkailun makua ja opiskelijat saivat kokea olevansa myös hyödyksi, niin ensi syksynä alkava opetuslapseuskoulu tuskin jäänee vähemmän haasteelliseksi ja monipuoliseksi... Luvassa on 3 kk:n luentojakso ja lähes 6 kk harjoittelu Romaniassa. Lue lisää Mercy & Justice OP-koulusta täältä! Koulua suunnitellaan jo ja tietä on jo tehty Romaniaan - ehkä juuri sinullekin...?