tiistai 19. kesäkuuta 2012

Lähellä ihmistä - koulutukset ja palvelut


Olemme alkaneet käyttää kaikista Perheniemen pidemmistä sielunhoitokoulutuksist Lähellä ihmistä -nimeä. Myös kokopäiväopiskeluna toteutettava terapeuttisen sielunhoidon koulutus alkaa syksyllä "Lähellä ihmistä" -nimellä varustettuna. TSH-koulutuksen rinnalla järjestetään myös syksyllä alkava, laaja Kriisiterapian ja sielunhoidon monimuotokoulutus, joka soveltuu myös työssäkäyville (lähijaksot viikonloppuisin).

Lisäksi LI-koulutuskokonaisuuteen kuuluu Kriisipalvelukoulutus, joka starttaa 17.-19.8. Uusi koulutus on suunnattu ensisijaisesti Kriisi- ja toipumisryhmän ohjaajana työskentelemisestä kiinnostuneille.

Sielunhoidolliset aiheet ovat eri puolilla Suomea koonneet runsaasti ihmisiä, joita ehkä muutoin olisi vaikea tavoittaa esim. seurakunnan toimintaan. Olisiko sinun kotiseudullasi tarvetta kaikille avoimen sielunhoidollisen seminaarin järjestämiselle? Lähellä ihmistä -eheytymisseminaareja toteutetaan eri puolilla Suomea yhteistyössä eri seurakuntien ja muiden paikallisten toimijoiden kanssa. Eheytymisseminaarit voivat antaa luontevan alkustartin myös Lähellä ihmistä -kriisi- ja kasvuryhmän aloittamiseen. Jos tahdot olla toteuttamassa eheytymisseminaaria omassa seurakunnassasi, ota rohkeasti meihin yhteyttä. Lisätietoja ja esimerkkejä aiheista näet täältä.Lähellä ihmistä koulutus- ja palvelukokonaisuudesta tarkemmin sivuilla www.lahellaihmista.fi. 
Ollaan yhteydessä!!

P.S. Olemme etsimässä Lähellä ihmistä -kokonaisuudelle logoa ja järjestämme siitä ehkä suunnittelukilpailun. Olisiko sinulla ideoita LI-kokonaisuuden logoksi? Osaatko suunnitella logoja? Olepa yhteydessä: tapio.luoma-aho[ät]perheniemi.com