tiistai 30. heinäkuuta 2013

Ruoho kasvaa ja kukkaset kukkii...

Opistolla jälleen Täyteen elämään! leiri toi opiston täyteen elämää!! Oikein mukavaa nähdä kun väkeä on tungokseen asti.

Remontti- ym. haasteita

Muuten kesä on mennyt opistolla nyt varsin entiseen malliin. Alkukesästä toteutettiin putkiremontti tärkeimpien lämminvesiputkien osalta, mutta toivottavasti viimeistään ensi kesänä päästäisiin vihdoin jo tosissaan korjaamaan kartanon ulkoseiniä ja nyt käyttämättömänä olevia huoneita. Syksyllä varmaankin aloitamme keräyksen kartanon pelastamiseksi ja varat varmaan joudutaan etsimään "lankku kerrallaan". Ehkäpä pidetään jossain välissä myös talkoot. Haasteita on siis.

Akuutti tarve opistolla olisi mm. uudelle päältäajettavalle ruohonleikkurille, vanha hyvinpalvellut Stiga-parka päätti omin päin siirtyä varhaiseläkkeelle, tosin jo runsaasti palvelleena. Ruoho kasvaa ja kukkaset kukkii vaikka mitään ei tekisikään, mutta tapana on kuitenkin ollut että itseämme näillä nurmikon leikkuilla rasitamme. :) Jos joku tahtoisi lahjoittaa opistolle leikkurin, niin siitä olisi jo iso apu eteenpäin tälle kesälle! 

Vesille ois venosen mieli... vaan pitäisi ensin saada laidat laitettua.