tiistai 24. heinäkuuta 2012

Ränniremontti alkaa... (+ sivaripaikka auki)Kartanon ja asuntolan rännit pitäisi uusia, nysse urakka sitten alkaa! Rännit tupsahtivat tänään tuohon pihalle.

Viimeisin viikko täällä onkin ollut täyttä. Jad Hashmonan ystävien kesäpäivät veti tuvan täyteen ja myös nyt käynnissa olevaan Täyteen elämään -viikkoon on tullut mukavasti osallistujia, samoin kuin lähetyslasten leirille. Sinäkin ehdit vielä mukaan vaikkapa avioliittoviikonloppuun (oma emäntä/isäntä mukaan, ei sis. kurssimaksuun). Ja nyt on ihan viimeinen hetki hakea syksyn sielunterapeuttikoulutukseen ja monimuotokoulutuksiin.

Ensi viikolla on myös sadonkorjuuajan talkooleiri, jossa päästään urakalla mm. tyhjentämään marjapensaita. Talon oman väen voimin jäisivät kyllä herukat linnuille, siksi paljon nyt on työtä sekä remonteissa, keittiöllä ja muualla. No kiva kun on... 

Muuten, jos satut tuntemaan jonkun reippaan nuoren joka etsii sivaripaikkaa, niin vihjaisepa, että opistolla olisi pian paikka kahdellekin sivarille: kiinteistöpuolelle ja toimistoon. Täällä pääsee laittamaan likoon sekä käden taitoja (veistolassa on ihan mukavasti nikkaroitavaa) että esim. mediapuolen osaamista. Syksy on hyvä aika tulla kun täällä on toivottavasti paljonkin nuoria ja monenikäisiä mm. opetuslapseuskoulussa. Ota yhteyttä toimistoomme!


Mukavaa loppukesää kaikille ja toivottavasti nähdään monia teistä opistolla syksyllä!!!