maanantai 22. syyskuuta 2014

Syksyn satonäkymiä


Opistolla on kovasti talkoiltu syksyn satoa purkkeihin ja pulloihin. Koulutuksetkin alkavat olla jo "purkissa"  ;) - nimittäin kovin montaa paikkaa ei enää ole jäljellä, paitsi ehkä evankelistakoulutuksessa. Viimeisenä tosin vähän myöhemmällä loka- ja marraskuussa alkaa vielä pari pitkää koulutusta. Terapeuttisen sielunhoidon koulutuksen aloitti aivan upea 19 oppilaan ryhmä ja Kriisiterapian ja sielunhoidon monimuotokoulutuksessa on myös ennätyssuuri osallistujamäärä tulossa mukaan! Hyvä laatu täydentää runsasta määrää, kuten Pohjanmaalla sanotaan!  ;)

Nyt onkin aika keskittyä mm. opiston juhlavuoden tapahtumien valmisteluun. Tulossa on vielä hieno opiston ystävien kirkkokonsertti Orimattilan kirkon srk-talolla 12.10. sekä sitten yhteinen pääjuhlamme 9.11. Tervetuloa mukaan vaan - pääsy on vapaa ja ilmoittautumista ei vaadita! (Paitsi jos haluat jäädä yöksi).

Jaana Pölläsen konsertti tarjosi vahvaa tulkintaa

Opiston vanhoista historiikeistä on tarkoitus julkaista uusintapainos joka tulee saataville monistemuodossa - tästä lisää myöhemmin. Keräilemme myös vanhoja valokuvia opistolta pääjuhlassa esitettäväksi.

Syysmaisemaa Mustilan arboretumista