keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Kiitos opiston ystäville!


Olipas kivat Toveripäivät. Opiskelijat olivat tänä vuonna todella tehneet parastaan koristelujen kanssa ja esittivät myös paljon ohjelmaa. Nämä olivat historiassaan 90. opiston Toveripäivät. Samaan viikonloppuun osui myös Mercy & Justice DTS:n valmistujaiset. Päälimmäisenä tunnelmana Toveripäivillä oli kiitollisuus Jumalan uskollisuudesta opistoa ja opistolaisia kohtaan, monista vaikeista jaksoista huolimatta. Opisto on kuitenkin kyennyt uudistumaan monta kertaa vuosikymmenten aikana, ja näin on täytynyt ollakin. Maailmakin on muuttunut paljon...


Riihimäkeläinen Pertti Ruponen oli saanut haastettua paikalle kaikkiaan 17 henkeä 50-vuotisjuhlakurssilta (opistolla 1964-65). Oli ilo kuulla kuinka monelle opistovuosi oli ollut tärkeä aika elämässä. Moneen suuntaan oli ihmisten tie vienyt, hauska oli kuulla välähdyksiä muutamien tarinasta. 



Opiston entinen kitaransoiton opettaja Masaki Araki konsertoi lauantain iltajuhlassa. Häntä haastatteli opiston pitkäaikainen rehtori, nykyinen Elimäen srk:n kirkkoherra Päivi Sipponen. 


Aimo ja Kaarina Virtanen muistelivat puheenvuorossaan mm. opiston rehtori Antero Kruusia, joka opistolaisten suureksi suruksi menehtyi auto-onnettomuudessa varsin nuorella iällä. Virtasille tämä oli jo yli 50. kerta Toveripäivillä! Yksi vuosi taisi jäädä väliin joskus... 

Kannatusyhdistyksen kevätkokouskin saatiin pidettyä
Perheniemen opisto toivottaa kaikille oikein hyvää hiljaista viikkoa ja Pääsiäistä!! Opiston tunnussanan mukaisesti: Meillä on lunastus!