lauantai 27. kesäkuuta 2015

Kesä on oikeastaan vasta alussa!


Petri ja Marianne ovat mukana monilla kesän leireillä. Tule mukaan!

Nyt ehtisi vielä mukaan kesäkursseille:

Ensi viikolla alkaa opistolla ensimmäistä kertaa Luovan kirjoittamisen kurssi. Tilkku- ja akvarellikurssit ovat tänäkin vuonna täynnä, mutta peruutuspaikkoja voi tiedustella.
Evankeliumijuhlilta 2015

Henkisen itsepuolustuksen perusteet  6.-10.7.
Tervetuloa matkalle etsimään tervettä itsetuntoa, rajoja ja rakentavaa jämäkkyyttä! 

Kohti hyvää unta!   20.-21.7.
Unihäiriöiden vaikutukset jokapäiväiseen elämään, terveyteen ja psyykkiseen hyvinvointiin ovat merkittäviä. Kouluttajana psykoterapeutti (VET) Päivi Nieminen. 

Täyteen elämään -viikko 20.-24.7.
Sinulla on lupa etsiä itseäsi ja omaan elämääsi liittyviä mahdollisuuksia! Mukana Petri ja Marianne Välimäki sekä Sanna Haaparanta.

Avioliiton ja yhteyden rakentumisen viikko  27.-31.7.
Viikolla pyritään rennon kesäisessä ja vapaassa ilmapiirissä tukemaan aitoa ja molemminpuolista kohtaamista, rakentumista ja iloa

Taideterapiakurssi 29.-31.7.  UUSI!
Kurssi sinulle, joka haluat tutustua itseesi erilaisilla luovilla tavoilla! Ohjaajana Anneli Rautiainen. 

Valokuvaterapeuttinen retriitti 7.-9.8.
Valokuvaretriitissä vetäydytään tekemään kameran avulla näkyväksi itselle tässä hetkessä tärkeitä tunteita, mielentiloja ja elämänteemoja. Mukana Minna Lehmusjoki. 

Syksyn talkookurssi    10.-14.8. Sadonkorjuuta ja yhdessä tekemisen iloa vanhan ajan talkoohengessä!

Rukoustanssiviikonloppu 28.-30.8.
Tanssin ja liikkeen kautta voit kohdata Jumalaa! Liikunnallisessa viikonlopussa ohjaajina Titta Hassila ja Hannele Tenhu! Tule mukaan! 

Tervehdys Iitin lisäksi myös Juhannuskonferenssista ja Evankeliumijuhlilta!

No se oli pitkä sepustus, mutta se varsinainen asia koskee opiston talkoita. 

Talkoot jatkuvat elokuussa, alustavasti 17.8. Lue lisää opiston sivuilta: www.perheniemi.com/talkoot  Mukaan siis ehtii vielä! Työtä riittänee kyllä myös kesälle 2016.

Mahtava juttu on se mitä kaikkea saatiin alkukesästä aikaan: kaksi kolmasosaa eteläseinästä saatiin raaputettua ja maalattua, vanhat WC-tilat purettua ja lahonneita hirsiä vaihdettua eri puolilla rakennusta. Kiitos etenkin Ulfille, Sakarille ja muille jotka johtivat talkoita ja antoivat pitkälti toista kuukautta aikaansa!

Voit osallistua talkoisiin myös remonttikeräyksen kautta! Materiaalia näet tarvitaan myös... Remonttiin budjetoidut varat riittävät näillä näkymin kartanon alakerran WC:n lattian rakentamiseen syksyllä, mutteivät WC-kalusteiden hankintaan ja asennukseen. Kyllä WC olisi kuitenkin mukava Kartanossa, eikö. Jos haluat olla mukana tukemassa rakennustarvikkeiden hankintaa, lue lisää täältä.

Myös Kartanon huoneiden remontti voitaisiin aloittaa nyt kun ulkoseinä saadaan kuntoon. Koko länsipääty on nyt ollut muutaman vuoden käyttämättömänä. Länsipäädystä olisi mahdollisuus saada lisää paljon kaivattua majoitustilaa, sekä ryhmätyötiloja...