torstai 18. kesäkuuta 2015

Keskikesän kuulumisia Perheniemestä
Voisi ajatella että opisto hiljenee edes juhannukseksi, mutta ei, väki vaan vähän hetkeksi vaihtuu. Syksyn koulutusten suunnittelu on hektisimmillään ja tällä viikolla on pidetty mm. monia Terapeuttisen sielunhoidon koulutuksen hakijoiden haastatteluja. TSH:ssa olisi kuitenkin vielä tilaa. Tiedätkö sinä ystävän, jota tasokas koulutus ja kansanopisto-opiskelu voisi kiinnostaa?

Tällä viikolla opiston henkilökunta ehti sentään viettää yhden virkistyspäivän Vesijärven risteilyllä ja tänään ehdimme myös vähän grillaamaan opistolla. Kohta kun pääsee sisälle voikin jo ottaa kaulahuivin, villasukat ja toisen päällystakin pois.  :) ;)  Juhannusaattona Perheniemen kyläyhdistys järjestää Sääskjärven rannassa kokon.


Kevään päättäjäisjuhlien yhteydessä saimme muuten viettää opistolla jälleen häitä kun kaksi kevään koulutuslinjan opiskelijaa sanoi lukuvuoden päätteeksi toisilleen "tahdon!"... Ja nämä eivät suinkaan olleet ensimmäiset häät opistolla!!! Olkoon Perheniemi edelleen nimensä veroinen! 

* * * 

Kartanon remonttitalkoot ovat nyt tauolla, mutta tarkoitus olisi jatkaa vielä elokuussa. Paljon on jo tapahtunut! Kiitos kaikille talkoisiin osallistuneille!
Voisiko uskoa miten hyvän näköinen eteläseinästä tuli!!

Petrin, Mariannen ja muuta opiston henkilökuntaa  voi bongata juhannuksena Keuruulta helluntaiherätyksen Juhannuskonferenssista, missä järjestetään Petrin uusimman kirjan "Rakkauden parantava voima" virallinen julkistamistilaisuus. Käypä Aikamedian pisteellä kirjaostoksilla ja nappaa vaikka kirjailijalta saman tien nimmari kirjaan!

Ensi viikolla opisto on täynnä riparilaisia ja sitten alkaakin pian opiston kesäkurssien suma. Pari uutta kurssiakin on ilmestynyt loppukesän ja syksyn tarjontaan, mm. Taideterapiakurssi sekä Koulukiusattujen lasten vanhempien viikonloppu  18.-20.9.2015

Myös pohjoisseinän hirret on nyt vaihdettu!