keskiviikko 27. heinäkuuta 2016

Perheniemen aktviteetit!

Jotkut teistä saattavat jo tietääkin, että minä Tarja olen aloittanut Perheniemen opistolla tiedotus- ja markkinointisihteerinä kesäkuun alussa. Asustelen osa-aikaisesti opistolla ja raportoin opistoelämästä sen mukaan mitä näen ja kuulen.

Tällä kertaa olen tutustunut Perheniemen opiston erilaisiin vapaa-ajanviettomahdollisuuksiin. Mieheni oli kesälomallaan täällä Perheniemessä käymässä ja yhteistuumin me päätimme laittaa kartanon kellarissa olevaa kuntosalia järjestykseen. Otimme pari ystävää mukaan näihin talkoisiin ja laitoimme hihat heilumaan. Pitihän salia sitten heti testata ja kyllä siellä hien pintaan saa :)! Nyt vain mankasta musiikkia soimaan ja treenaamaan!



Eilen oli kesän kuumimpia päiviä (+27'C), joten minä päätin lähteä töiden jälkeen testaamaan lähistöllä(n.800m)! olevaa uimarantaa! Uimavesi oli mukavan lämmintä ja rannalle oli ihanaa jäädä ottamaan aurinkoa! Järvenpohja oli hieman kivistä, mutta kun käveli muutaman metrin niin pystyi jo uimaan ja silloin kivetkään eivät enää häirinneet menoa! Edelleen vain ihastelen näitä maisemia täällä: järveä, peltoja ja ihania puita!  Kyllä täällä kelpaa!





Opistolla on ollut viime viikkoina sinnikäs vieras. Pihamaalla on kulkenut tällainen söpö kissa, joka hirveän innokkaasti haluaisi tulla mukaan kaikkeen toimintaan! Hän on käynyt tilkkukurssilla, avioliittoviikolla ja Täyteen elämään kurssilla! Kesällä ulko-ovi on usein päivällä auki, joten tämä veijari kävelee suoraa luokkahuoneeseen katsomaan mitä täällä tapahtuu! Hirveästi haluaisi silityksiä ja huomiota. Ehkä kissakin aistii, että täällä Perheniemessä on hyvä olla?:)


Viimeiseksi kerron lautapeleistä! Te lautapelien ystävät pääsette täällä ollessanne pelaamaan kirjastosta löytyviä lautapelejä. Testasimme mieheni kanssa The Ark of the Covenant pelin (eli suomennettuna Liitonarkki) ja vaikka säännöt aluksi tuntuivat vähän monimutkaisilta, peli oli hauska ja mielelläni pelaan sitä uudestaan kun saan itselleni pelikaverin! Ehkä syksyn opiskelijoista joku lähtee pelailemaan minun kanssani? :)

Tervetuloa siis opiskelemaan tänne Perheniemeen tänä syksynä! Haku on nyt käynnissä syksyn koulutuksiin, joten laittakaahan paperit tulemaan.  


Kesäterveisin
Tarja