tiistai 13. tammikuuta 2015

Kuulumisia Riosta + kevään uutuuskursseja


Monenlaista on taas menossa! Kevään 2014 Tartu Elämään alkoi eilen 18 aivan upean oppilaan porukalla. Vielä olisi ollut tilaa yhdelle tai kahdelle etsijälle. Lisäksi Siilinjärvellä alkoi yhteistyökoulutuksen kansainvälinen School of Worship, jonka johtaja Epeli Falita on kotoisin Uudesta Seelannista asti.

Uusi vuosi - uudet kujeet ja kurssit! Keväälle on muutamia uutuuskursseja - tule tutustumaan opistolle, mikäli et ole vielä täällä poikennut!

 Evankeliointi Elämäntapana (XEE) -opettajakoulutus 6.-8.2.
      XEE-työn omalla seudullaan aloittamaan kiinnostuneille! 
      Kts. artikkeli työstä uusimmasta Ristin Voitosta! 
 Tunne- ja taideterapiasta työkaluja kasvatustyöhön! 13.-15.2.
     Viikonloppu kasvatustyötä tekeville.
 Rikkaaseen, terveeseen seksuaalisuuteen 27.2.-1.3.
     LI -seminaari. Petri Välimäki ja seksuaaliterapeutti Tarja Vilppola.
 Rukoustanssiviikonloppu 27.2.-1.3.
     Tanssin ja liikkeen kautta voit kohdata Jumalaa!
 Kohti hyvää unta! 6.-8.3.
     Rentouttava viikonloppu univaikeuksista kärsiville. Päivi Nieminen.
 Hengityksestä avaimia psykofyysisiin lukkoihin ja jännityksiin 17.-19.4.2015
     Suosittu kurssi! Ohjaajana Merja Harju.


OPKO:n pääsihteeri ja nuorisotyön vaikuttaja Jussi Miettinen evankelistakoulutuksessa viikonloppuna

Lämpimät terveiset Rio de Janeirosta!

Jos avaatte saunan oven pääsette tunnelmaan paremmin sisään : ) -  lisätkää siihen paljon värejä ja tuoksuja, sekä ystävällisiä hymyileviä ihmisiä, niin tunnelma on todellinen.

Olemme saaneet nauttia paikallisen perheen ja seurakunnan vieraanvaraisuudesta, sekä lämpimästä yhteisöllisyydestä, ja siitä käsin tutustua paikalliseen kulttuuriin sekä sopeutua erittäin lämpimään ilmastoon - noin +40. Olemme päässeet maistelemaan paikallisruokia, saaneet olla osa perhettä, siltä se on tuntunut. Eilen koko perhe ja suku oli kutsuttu koolle grillaamaan ja saimme olla osa sitä.

Eilen seurakunnan kokouksessa ylistettäessä voluumit olivat niin katossa, että mieleen nousi ilmestyskirjasta kohta "Tämän jälkeen näin suuren kansan joukon, niin suuren, ettei kukaan kyennyt sitä laskemaan. Siinä oli ihmisiä kaikista maista, kaikista kansoista ja heimoista, ja he puhuivat kaikkia kieliä. He seisoivat valtaistuimen ja Karitsan edessä yllään valkeat vaatteet ja kädessään palmunoksa ja huusivat kovalla äänellä: Pelastuksen tuo meidän Jumalamme, hän joka istuu valtaistuimella, hän ja Karitsa!" (Ilm.7:9-10). Miten ihana onkaan, että kerran me kaikki olemme yhdessä, yhtenä isona perheenä ylistämässä Jeesusta ja voin vain kuvitella että se ääni on kuin suurten vesien pauhu. Näissä maisemissa ja tunnelmissa olisi ollut ihana jatkaa, mutta tänään sanomme hyvästejä uusille ystävillemme. Olemme saaneet levätä ja kerätä voimia varsinaiseen tehtäväämme jota kohti lähdemme tänään, eli nenät kohti Nova Friburgoa ja uusia seikkailuja.

    - Anni


Ennen lähtöä ehdittiin vähän pelata Jungle Speediä...