torstai 22. syyskuuta 2016

Entisten Tartu elämään! -opiskelijoiden kokemuksia!

Jotkut teistä saattavat jo tietääkin, että minä Tarja olen aloittanut Perheniemen opistolla tiedotus- ja markkinointisihteerinä kesäkuun alussa. Asustelen osa-aikaisesti opistolla ja raportoin opistoelämästä sen mukaan mitä näen ja kuulen.

Minun mielestä on aina parempi kuulla kokemuksia heiltä, jotka ovat oikeasti olleet paikan päällä kokemassa ja näkemässä asioita. Niinpä tällä kertaa kyselin entisten tarelaisten (Tartu elämään -koulutuksen opiskelijoita) kokemuksia ja ajatuksia Taresta ja siitä miten Jumala muutti heidän elämäänsä Taren aikana.  


Ensin tutustumme helsinkiläiseen Veeraan.


Veeran tie Perheniemeen kulki monen mutkan kautta. Hänen alkuperäinen opiskelusuunnitelma yllättäen peruuntuikin, joten hän joutui miettimään elämänsä suuntaa uudestaan. Veera kuitenkin pyysi Jumalan johdatusta muuttuneeseen tilanteeseen ja ystävänsä opastuksella hän löysi tiensä Perheniemen kotisivuille. Sieltä hän sai kuulla Tartu elämään -koulutuksesta, johon ehti laittaa hakemuksen vielä sisään. Koulutuksen alkuun oli enää viikko. 

Näin Veera kuvailee sitä muutosta, jonka Jumala hänessä teki koulutuksen aikana: "Minä opin tulemaan kuorestani ja luottamaan paremmin ihmisiin. Opin tärkeimpiä asioita kristinuskosta ja uskoni Jumalaan vahvistui, enkä enää epäillyt jatkuvasti. Sydämen rauha lisääntyi ja opin, että asioita saa tehdä levosta käsin armollisessa ilmapiirissä."

Veera suosittelee kurssia sanoen, että se antaa loistavat puitteet ja mahdollisuudet käydä läpi omaa elämää ja löytää voimavarojaan. Myös omien lahjojen käyttöä ja sosiaalisia tilanteita pääsee harjoittelemaan koulutuksen aikana. Opetus on hänen mielestään laadukasta ja antaa eväitä kokonaisvaltaisen ihmisyyden ja kristinuskon ymmärtämiseen. Toinen haastateltavistani oli Mikko Mikkelistä. Mikko kertoo tutustuneensa Perheniemen opistoon jo aikaisemmin, mutta ei uskaltautunut Tarelle ennen kuin oli omien sanojensa mukaan "sössinyt elämänsä". Tare vaikutti viimeiseltä oljenkorrelta, johon tarttua. 

Mikko kertoo Taren muuttaneen hänen elämänsä. Hän pääsi syyllisyydestä ja häpeän tunteesta samalla kun oppi ymmärtämään itseään. Myös Mikon jumalakuva muuttui positiivisempaan suuntaan ja hän oppi tuntemaan Jumalan rakastavana isänä, joka on kiinnostunut hänestä. Taren jälkeen myös Mikon avioliitto muuttui ja suhde vaimoon on parempi kuin koskaan.

Mikko suosittelee lämpimästi Tartu elämään! -koulutusta ja rohkaisee mukaan niitä, jotka kokevat kutsua uuteen ja kaipaavat muutosta elämäänsä.


Jos nämä Veeran ja Mikon kertomat asiat kolahtivat voit sinäkin hakea Tartu elämään! -johdatus terapeuttiseen sielunhoitoon -koulutukseen! Tämän syksyn Tartu elämään- koulutus alkaa 10.10.2016 ja kestää 1.6.2017 asti. Lisätietoja saat meidän nettisivuiltamme www.perheniemi.com/35

Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Tarja