torstai 23. lokakuuta 2014

Pakkanen tuli ja vettäkin tulee putkesta

Syyslomaviikko on ollut hyvää aikaa hoitaa kesän (- 6 C) viimeiset putkiremontit pihalla. Osa opiston runkovesiputkista saatiin tosiaan vihdoin vaihdettua ja nyt taas saadaan vettäkin. Onneksi paikalla ei tällä viikolla ollut kuin opetuslapseuskoulun väkeä, sekä puoli rykmenttiä putkimiehiä ja maanrakennuskoneita. Nyt taas pelittää!


Lisäksi olemme saamassa opistolle juhlavuoden kunniaksi yleisten tilojen ehostukseksi taiteilija Ritva Kososen upeita metalligrafiikkatöitä.Perheniemen opetuslapseuskoulu tosiaan alkoi viikko sitten ja jo eilen pääsivät opiskelijat mukaan Kausalaan Naperotapahtumaan! Iitin kunnan ja seurakunnan järjestämässä Kids' Action Day- tyyppisessä tapahtumassa oli tarjolla alakouluikäisille toimintapisteitä, pelejä ja vaikka mitä. Muutenkin on ko. koulutus alkanut vauhdikkaasti.

Tämä oli jo aikakin vaihtaa. 

Jos vielä mietit, että lähtisitkö opiskelemaan tänä syksynä, niin Logoterapiakoulutuksessa on vielä muutama paikka jäljellä! Olemme tosi iloisia siitä, että koulutus päästään aloittamaan, samoin kuin Psykoterapeuttien työnohjaajakoulutus, jotka ovat molemmat uutuuskoulutuksia.

Jatketaan taas ensi viikolla!