torstai 2. lokakuuta 2014

Pieni päivitys


Opistolla on tosiaan ollut ilahduttavan täyttä viime viikonloppuina kun Kriisiterapian ja sielunhoidon koulutus alkoi runsaalla oppilasmäärällä ja Evankelistakurssilaisiakin ilmaantui hyvä ryhmä - hieman viime tipassa kuten evankelistoille tiettävästi tyypillistä toimia vähän spontaanisti... ;)

Logoterapiankoulutuksen alkua on jouduttu siirtämään kuukaudella eteenpäin, joten sinäkin ehdit vielä mukaan!!

Nähdäänhän kaikki juhlakonsertissa Orimattilan kirkon seurakuntatalolla (os. Kirkkopuisto 1) sunnuntaina 12.10 klo 18 alkaen!! Konserttiin on vapaa pääsy!

Opiston musiikkilinjat ovat aikanaan tuottaneet hyvää hedelmää. Paikalla todella korkeatasoinen esiintyjäkaarti, joista suurin osa on aikanaan opiskellut tai työskennellyt opistolla - mm. Urpo Vuorenoja (laulu), Ilpo Vuorenoja (kitara, laulu, säestys), Kimmo Puunenä (kuoronjohto, laulu, säestys), Martti Tamminen (laulu), Liisa Karhu (viulu, laulu), Vivi-Ann Janhonen (laulu, säestys) sekä kuorolaisia. ... Tuossahan oli muuten jo niin monta kanttoria, että heistä saisi oman kuoron!  :)

P.S. Tuleeko sinulle jo opiston Pärhätuuli -lehti? Jos haluat tilata lehden, ota yhteyttä toimistoomme email. opisto(ÄT)perheniemi.com  tai p. 05 7574 100

Musalinjalaisia esiintymässä Toveripäivillä 80-luvun alussa. Kuva. Urpo Vuorenoja