maanantai 9. maaliskuuta 2015

Mitä uutta juuri nyt?
Terapeuttisen sielunhoidon koulutuksen oppilaat saivat laajan teologian tenttinsä läpi ja hiihtolomatkin on pidetty. Tällä viikolla talo on taas ihan täpötäynnä kun opetuslapseuskoulut ja Missionuorten henkilökuntaa kokoontuu opistolle henkilökuntapäivilleen. 

Kriisipalvelukin etenee! Pari viikkoa sitten tapasimme Riihimäellä muutamien lähiseudun ryhmänohjaajien kanssa ja kuuntelimme heidän ajatuksiaan siitä miten Kriisipalvelukoulutusta pitäisi kehittää. Kriisipalvelu on hyväksi havaittu matalan kynnyksen ryhmäterapiamuoto - kenties sinunkin paikkakunnallasi olisi tarvetta ryhmän perustamiseen...! Seuraava Kriisipalvelukoulutus järjestetään 15.-17.5. Tule mukaan!  

Opiston koulutustarjonta laajenee jälleen uusilla monimuotokoulutuksilla. Syksyn 2015 uusissa koulutuksissa painottuvat sielunhoito- ja terapiatyön uudet toiminnalliset menetelmät.

Uutuuskoulutuksina syksyllä alkaa mm.
Valokuvalliset menetelmät ihmissuhdetyössä. Kouluttajana Minna Lehmusjoki. 


Lasten tunnetaito-ohjaajaPeruskoulutus kaikille lasten parissa työskenteleville. Tunnetaitotyöskentelyssä lasten kanssa tavoitteena on kasvattaa lapsen yhteyttä itseensä ja omiin tunteisiinsa ja tarpeisiinsa, ym. Kouluttajana mm. Anne-Mari Jääskinen. 

Musiikkiterapian perusopinnot - alkaa syksyllä/talvella 2015-2016


Toveripäivät 2015

Toveripäivät järjestetään taas perinteiseen tapaan palmusunnuntaiviikonloppuna 28.-29.5. Tänä vuonna luvassa on jo 90. PEO:n perinteikkäät Toveripäivät! Tervetuloa mukaan - vapaa pääsy!