keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Kesää kohti!


Kevätjuhlien ja valmistujaisten aika on pian! Kansanopistossa vietetyn lukuvuoden tai puolivuotisen jälkeen on aihetta juhlaan - samalla monessa lukuvuoden päätösjuhlassa on myös haikeutta. Kevään valmistujaiset taitavat olla järjestyksessään 90. opiston kevätjuhlat! 


Valmistujaiskulkue Perheniemessä vuonna 1972.


Mitäpä sitten kesällä? 


Iitti sinnittelee yhä itsenäisenä kuntana Lahden ja Kouvolan välillä. Iitinseudun kesään mahtuu paljon kulttuuritapahtumiakin, suurimpana varmaan Iitin musiikkijuhlat kesäkussa. Jos etsit mielenkiintoista kotimaan matkailukohdetta kesäksi, ei Kymenlaaksoa kauemmas tarvitse lähteä! Pari omaa tapahtumapoimintaa Länsi-Kymen kulttuuritien reitiltä olisi vaikkapa Arboretum Mustilan Alppiruusujen päivä 30.5. tai lauluyhtye Rajattoman konsertti Verlassa 10.6.


Iitin musiikkijuhlien lakuja
Opistollakin tapahtuu kesällä vaikka mitä! Kuten olette huomanneetkin kesän kurssitarjonnassa on aika paljon kaikenlaista uuttakin, kuten luovan kirjoittamisen kurssi, valokuvaterapeuttinen retriitti, ja henkisen itsepuolustuksen perusteet. Katso koko tarjonta www.perheniemi.com/kurssit

Syksyllekin on tullut yksi uusi koulutus lisää: Vaikuta draaman kautta on kuuden viikonlopun sarja sinulle, joka mietit miten voisit sanoa sanottavasi luovan ilmaisun keinoin. Tule mukaan!