tiistai 13. joulukuuta 2016

Perheniemeen on saapunut joulu!

Jotkut teistä saattavat jo tietääkin, että minä Tarja olen aloittanut Perheniemen opistolla tiedotus- ja markkinointisihteerinä kesäkuun alussa. Asustelen osa-aikaisesti opistolla ja raportoin opistoelämästä sen mukaan mitä näen ja kuulen. Tällä kertaa ihastelen joulun saapumista Perheniemen opistolle!


Tänne Perheniemen opistolle on mukava näin alkutalvesta tulla koska täällä on usein enemmän lunta kuin Helsingissä, jossa virallisesti asun. Tämän lisäksi odotin erityisesti tätä päivää koska Perheniemen opistolla on tänään ollut joululounas, kyläläisten joulupuuro ja kauneimmat joululaulut, jotka parhaillaan soivat tuolla taustalla kun tätä kirjoitan. Niin paljon joulua yhtenä päivänä! :) Tallensin teille lukijat palasia näistä tunnelmista kuviin ja saatte ehkä hieman maistiasta siitä mitä kaikkea ihanaa täällä on ollut tänään. Saatatte myös bongata meidän uuden rehtorin Timo Pokin yhdestä tai kahdesta kuvasta. Siunattua joulun odotusta teille lukijat ja kiitos kuluneesta vuodesta! 

"Älkää pelätkö! Minä ilmoitan teille ilosanoman, suuren ilon koko kansalle. Tänään on teille Daavidin kaupungissa syntynyt Vapahtaja. Hän on Kristus, Herra." Luuk. 2:10-11

-Tarja-