sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Varustavia koulutuksia vuonna 2013


Alkuvuonna alkaa hyvä valikoima erilaisia ammattitaitoa vahvistavia ja varustavia koulutuksia. Varustaudu tehtävään!! Tässä alkamisjärjestyksessä:


 • Kriisipalvelukoulutus 4.-6.1.2013 kriisiryhmän vetäjille ja ryhmän perustamista harkitseville.
 • Masennuksesta voi toipua -erikoistumiskoulutus: Vahvista ymmärrystäsi tästä erittäin monia suomalaisia koskettavasta ongelmasta! Koulutus soveltuu sekä läheiselle, joka haluaa oppia paremmin tukemaan ja ymmärtämään masentunutta läheistään, että ammattiauttajalle. Alkaa 16.-18.1.
 • Parisuhteen palikat - kouluttajakoulutus: Kaikille avoin koulutus antaa eväitä Parisuhten palikat -työkalun käyttöön. Koulutus nyt huippuedullisesti, vain 120 €! 16.-18.1.
 • Toiminnalliset menetelmät auttamistyössä - erikoistumiskoulutus. Tutustu erilaisiin luoviin ja aktivoiviin menetelmiin: musiikkiterapia, kirjallisuusterapia, bibliodraama, kuvataideterapia, sensorimotorinen terapia.  Kysytty koulutussarja alkaa 8.-10.3.
 • Löytöretki omiin voimavaroihin - aikaa itselle ja voimia arkeen! Mm. taideterapiaan perustuva voimaannuttava viikonloppusarja.

Lisäksi on syytä mainita Tartu elämään -sielunhoidon johdantokurssi, joka on tarkoitettu juuri sinulle, joka ehkä etsit paikkaasi ja mietit mihin seuraavaksi yllättävän elämäntilanteen jälkeen. 
- Tai etsiikö ystäväsi?

Kansanopistossa ei opita vain teoriaa, vaan yhteisöllisyys - yhdessä tekeminen ja asuminen on merkittävä osa tätä pakettia ja kansanopisto-opiskelun suuri vahvuus! Kansanopistossa vietetty yhteinen aika yhdistää jopa monen vuoden takaakin.